MMWZ de Tippe – Mens en Milieuvriendelijk Wonen Zwolle

mmwz actuele situatie: zoeken van huurders en kopers + uitnodiging voor informatiebijeenkomst

Op dit moment zijn we bezig met praktische maar ook gezellige zaken. Ons uitgangspunt is dat we elkaar en nieuwe belangstellenden willen leren kennen en dat we dit project samen tot stand brengen.

Op praktisch gebied hebben we een kernteam en verschillende werkgroepen, bestaande uit zowel leden van Groene Burenhof als MMWZ de Tippe die zich met een deelonderwerp bezig houden. Zo heeft ieder lid inbreng en wordt het werk verdeeld over leden die affiniteit met of expertise in een onderwerp hebben of dat willen krijgen. In periodieke, gezamenlijke overleggen praten we iedereen bij en nemen we besluiten.

Op sociaal gebied zijn we nu feitelijk al bezig ons ideaal van een betrokken groep bewoners vorm te geven. We zijn een groep met ruimte voor nieuwe deelnemers. Door samen aan het werk te gaan leren we elkaar kennen, natuurlijk hoort gezelligheid daarbij. Een ledenvergadering sluiten we dan ook vaak af met samen eten voor wie dat wil. En we gaan met elkaar op stap naar andere soortgelijke projecten om daar inspiratie op te doen.

Momenteel zijn we bezig met de afronding van het kavelpaspoort, het kiezen van een architect, bouwpartij en bouwmethode. Word je enthousiast bij onze idealen en wil je actief meedoen ? Aarzel dan niet om je aan te sluiten en grijp de kans om invloed te hebben op je nieuwe huis en woonomgeving! We hebben nog ruimte voor kopers en huurders. Zie voor verdere informatie onder “Over ons”, “MMWZ”, (huurders en kopers). Meld je aan op onze website als geïnteresseerde en maak kennis met ons of kom langs op een van de informatieavonden. Zie voor actuele data rubriek agenda.