MMWZ de Tippe – Mens en Milieuvriendelijk Wonen Zwolle

MMWZ de Tippe actuele situatie: Samenwerking tussen MMWZ, Groene Burenhof en Openbaar Belang & ruimte voor nieuwe bewoners (vooral kopers)

Op 4 april 2023 is de Samenwerkingsovereenkomst getekend tussen MMWZ de Tippe, Groeneburenhof en Openbaar Belang – samen zijn we vanaf nu Groene Buren Erf! Begin juni 2023 heeft MMWZ De Tippe (Groene Buren Erf) de reserveringsovereenkomst getekend voor de koop van de grond met de gemeente. We zijn inmiddels in zee gegaan met Bouwbedrijf Weever, architectenbureau De Bruin en projectmanager DGV. Het eerste schetsontwerp is getekend. Hier zal nog wat in gaan veranderen en dat zal in september uitmonden in het Voorlopig Ontwerp. Op dit moment is er nog ruimte voor inspraak en nog ruimte voor nieuwe bewoners (in ieder geval zijn er nog koopwoningen beschikbaar!). Het liefst doen we dit samen met de hele groep. Met de bouw wordt in 2024 gestart. Dat betekent dat de woningen in de loop van 2024 worden opgeleverd en we kunnen wonen in onze duurzame buurtgemeenschap.

Zie voor verdere informatie onder “Over ons”,“MMWZ”, (huurders en kopers). Meld je aan op onze website als geïnteresseerde en maak kennis met ons of kom langs op een van de informatieavonden. Zie voor actuele data rubriek agenda.