MMWZ de Tippe – Mens en Milieuvriendelijk Wonen Zwolle

Promotie en definitief ontwerp

Naast het uitwerken van onze woondroom gaat veel van onze aandacht uit naar promotie. Ons gemeenschappelijke woonproject is namelijk nog niet volledig gevuld; er zijn nog enkele prachtige woningen beschikbaar, zowel koop als huur. Hierbij willen we open zijn: op dit moment zoeken we met name kopers. En dat zit zo: we hebben de financiële slagkracht nodig om de gereserveerde grond van de gemeente te kunnen kopen en de bouw te financiëren.

De werkgroep communicatie doet haar stinkende best om MMWZ De Tippe onder de aandacht te brengen. Zo lopen we met flyers op de bio markt in Zwolle, deden we mee met de Zwolse klimaatdag en hebben we een advertentie op Funda gezet Funda . Ook op Facebook (MMWZ De Tippe- Duurzaam Wonen Zwolle) en Instagram zijn we te volgen.

Definitief Ontwerp

Vandaag (en morgen kan het alweer anders zijn), zijn er zijn nog vijf koophuizen beschikbaar in het project. Dit is de bijzondere fase, de laatste ontwerpfase van de architect, waarin je nog inbreng hebt. In december zal het Definitief Ontwerp worden afgerond. Dan is de ontwerpfase is grote lijnen voorbij.

Dus: ken je iemand die gelukkig wordt van mens- en milieuvriendelijk wonen? Laat het hem of haar weten! Er zijn nog gemeenschappelijke keuzes, zoals de tuin, de isolatietechnieken, gemeenschappelijke ruimte. Maar vooral is dit de fase waarin we individueel in gesprek gaan met de architect om de indeling van de muren van je woning te bepalen en specifieke ontwerpwensen te realiseren.

Promotie bij de Klimaatdag, Trijntje samen met Jetty (van het Groeneburenhof)